Deze gevulde portobello's zijn heerlijk en snel te maken in de airfryer. Perfect als voorgerecht of lichte maaltijd! De sappige paddenstoelen worden gevuld met een smeuïge mix van kaas, kruiden en zongedroogde tomaten.
Benodigdheden
1 airfryer
1 kom
1 lepel
Ingrediënten
2portobello's(grote exemplaren)
2eetlepelsroomkaas(naturel)
1eetlepelgeraspte Parmezaanse kaas
2stukszongedroogde tomaten(in kleine stukjes gesneden)
1theelepelgedroogde oregano
zout en peper(naar smaak)
1eetlepelolijfolie
TIP: Zet de kookstand aan, zodat je scherm niet in slaapstand gaat.
Bereidingswijze
Maak de portobello's schoon met een vochtige doek. Verwijder voorzichtig de steeltjes.
Meng in een kom de roomkaas, Parmezaanse kaas, stukjes zongedroogde tomaat, oregano, zout en peper.
Vul de portobello's met het roomkaasmengsel en druk lichtjes aan.
Verwarm de airfryer voor op 180 graden Celsius.
Bestrijk de portobello's licht met olijfolie en leg ze in het mandje van de airfryer. Bak gedurende 12 minuten tot ze gaar en licht gekleurd zijn.
Notities
Serveer de gevulde portobello's met een frisse salade voor een complete maaltijd.
Probeer ook eens andere kruiden of voeg wat gehakte noten toe voor extra crunch.