
Kibbeling opwarmen in de airfryer
Kibbeling blijft heerlijk krokant en smaakvol wanneer je het in de airfryer opwarmt. Met deze eenvoudige methode geniet je snel van een lekkere snack of maaltijd zonder een kleffe structuur.
Benodigdheden
- 1 airfryer
Ingrediënten
- 300 gram kibbeling (vooraf gebakken)
- 1 theelepel olijfolie (optioneel, voor extra knapperigheid)
TIP: Zet de kookstand aan, zodat je scherm niet in slaapstand gaat.
Bereidingswijze
- Verwarm de airfryer voor op 180 graden Celsius.
- Leg de kibbeling in het mandje van de airfryer. Besprenkel eventueel met een beetje olijfolie voor extra krokant resultaat.
- Verwarm de kibbeling gedurende 6 tot 8 minuten. Schud het mandje halverwege om de kibbeling gelijkmatig op te warmen.
- Haal de kibbeling uit de airfryer en serveer direct. Serveer eventueel met remouladesaus of knoflooksaus.
Notities
- Gebruik voor het beste resultaat kibbeling die niet te lang in de koelkast heeft gelegen.
- Deze methode werkt ook goed voor andere soorten gefrituurde vis.
Voedingswaarden
Serving: 150g | Calorieën: 250kcal | Koolhydraten: 15g | Eiwitten: 20g | Vetten: 12g | Verzadigde vetten: 3g | Meervoudig onverzadigde vetten: 2g | Enkelvoudig onverzadigde vetten: 6g | Cholesterol: 45mg | Natrium: 400mg | Kalium: 350mg | Calcium: 20mg | IJzer: 2mg