Cordon bleu uit de airfryer

Voorbereidingstijd 2 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 12 minuten
Porties 4 personen
Calorieën 250
Deze krokante en sappige cordon bleu uit de airfryer is perfect voor een snelle en smaakvolle maaltijd. Geniet van de gesmolten kaas en ham in een heerlijke krokante korst, zonder toegevoegde olie.

Benodigdheden

  • 1 airfryer
  • 1 tang

Ingrediënten

  • 4 cordon bleus (uit de koeling)

Bereidingswijze 

  • Verwarm de airfryer voor op 180 graden Celsius.
  • Leg de cordon bleus in het mandje van de airfryer. Zorg ervoor dat ze niet tegen elkaar liggen, zodat de lucht goed kan circuleren.
  • Bak de cordon bleus gedurende 10 minuten, draai ze halverwege om voor een gelijkmatige garing.
  • Controleer of de cordon bleus goudbruin en krokant zijn. Serveer ze direct.

Notities

  • Voor extra smaak kun je de cordon bleus serveren met een frisse salade of aardappelpartjes uit de airfryer.
  • Vermijd overvol mandje, hierdoor worden de cordon bleus niet gelijkmatig krokant.
Auteur: Bas
calorieën: 250kcal
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Internationaal
Trefwoord: airfryer, cordon bleu

Voedingswaarden

Portie: 100g | Calorieën: 250kcal | Koolhydraten: 10g | Eiwitten: 20g | Vetten: 15g | Verzadigde vetten: 7g | Meervoudig onverzadigde vetten: 1g | Enkelvoudig onverzadigde vetten: 5g | Cholesterol: 70mg | Natrium: 800mg | Kalium: 300mg | Vitamine A: 5IU | Calcium: 10mg | IJzer: 1mg
Author

Write A Comment

Rating recept